Parižani koji žude za vrhunskom restoranskom ponudom u trenutku kad je epidemija koronavirusa zatvorila restorane imaju alternativu - chefovi dolaze pripremiti objed u njihov dom.
Fatiha El-Kaddaoui prima narudžbe privatnih osoba, donosi sastojke u njihov dom i tamo priprema jela restoranske kvalitete.
Prije epidemije imala je mnogo posla, a sada odbija i do 30 posto zahtjeva mjesečno.
“Potražnja je vrlo, vrlo velika”, kaže ona. “Ona postoji jer su ti ljudi običavali ići u restorane jednom, dva ili tri puta tjedno”.
Prošlog je petka bila u domu Valerie Lacroix (35) gdje je pripremila objed za nju i njezinu majku – predjelo od guščje jetre, zatim je slijedila marinirana deverika, jela od školjka i škampi.
El-Kaddaoui kaže kako poštuje epidemiološka pravila i ne uslužuje društva veća od šest osoba, te ne radi nakon 19 sati.
Njezina usluga nije jeftina – ručak za dvije osobe košta 340 eura.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!