Oglas

Recept: Piletina s parmezanom

author
Nanlin Fang, CNN
16. pro. 2020. 14:17
>
15:55
shutterstock_1480350635
Shutterstock | Shutterstock

Fantastična piletina iz pećnice.

Oglas

Sastojci:

- 1 kg karabataka bez kostiju

- 1 kriška starog kruha

- 2 žlice sitno ribanog parmezana

- vrećica za pečenje

Priprema:

Meso narezati na manje komade. U zdjeli izmrviti kruh i dodati parmezan, promiješati.

Meso posoliti po ukusu i uvaljati u izmrvljen kruh s parmezanom.

Staviti u vreću za pečenje i peći na 220 stupnjeva oko 50 minuta.

Nakon toga meso izvaditi iz vreće, staviti na tanjur.

Kao prilog možete dodati pomfrit i salatu po izboru.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama