
Zobene pahuljice, lan, chia sjemenke i mljeveni đumbir za zdravi doručak.
- 60 g zobenih pahuljica
- 1 žlica sjemenki lana
-1 žličica chia sjemenki
-¼ žličice đumbira
- ½ krastavca
- ½ banane
-80 g lista špinata
Priprema:
Zobene pahuljica, lan, chia sjemenke i mljeveni đumbir pomiješajte. Dodajte narezani krastavac, bananu i špinat.
Sve dobro izmiješajte i poslužite. Savjetuje se da suhe i mokre sastojke pripremite odvojeno večer prije, a ujutro ih samo pomiješajte kako bi uštjedjeli na vremenu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
- 60 g zobenih pahuljica
- 1 žlica sjemenki lana
-1 žličica chia sjemenki
-¼ žličice đumbira
- ½ krastavca
- ½ banane
-80 g lista špinata
Priprema:
Zobene pahuljica, lan, chia sjemenke i mljeveni đumbir pomiješajte. Dodajte narezani krastavac, bananu i špinat.
Sve dobro izmiješajte i poslužite. Savjetuje se da suhe i mokre sastojke pripremite odvojeno večer prije, a ujutro ih samo pomiješajte kako bi uštjedjeli na vremenu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
- 60 g zobenih pahuljica
- 1 žlica sjemenki lana
-1 žličica chia sjemenki
-¼ žličice đumbira
- ½ krastavca
- ½ banane
-80 g lista špinata
Priprema:
Zobene pahuljica, lan, chia sjemenke i mljeveni đumbir pomiješajte. Dodajte narezani krastavac, bananu i špinat.
Sve dobro izmiješajte i poslužite. Savjetuje se da suhe i mokre sastojke pripremite odvojeno večer prije, a ujutro ih samo pomiješajte kako bi uštjedjeli na vremenu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare