Chandler se ispričao zbog komentara o Keanuu Reevesu

Showbiz 27. lis 202210:56
Izvor: Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Matthew Perry se ispričao nakon niza oštrih kritika na račun Keanua Reevesa u svojoj novoj knjizi.

Glumac koji je bio nominiran za Emmyja trenutno se priprema za objavljivanje svojih novih memoara “Friends, Lovers And The Big Terrible Thing”, koji će u prodaju biti pušteni 1. studenog. I dok je zvijezda “Prijatelja” već dospjela na naslovnice zbog priča o borbi s ovisnošću, prošlim vezama i danima rada na sitcomu iz 90-ih, također je podigao obrve zahvaljujući nizu omalovažavajućih komentara o Keanuu Reevesu.

vezana vijest

U jednom odlomku knjige, Perry žali što su “izvorni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera” umrli, dok “Keanu Reeves još uvijek hoda među nama”. Kasnije u knjizi govori o smrti komičara Chrisa Farleya, pišući: “Probio sam rupu u zidu svlačionice Jennifer Aniston kad sam saznao. Keanu Reeves još hoda među nama.”

Iako je Perry bio ljut zbog ovih komentara jer mnoge zvijezde su požurile stati u Keanuovu obranu, zvijezda popularnog sitcoma sada se ispričala, inzistirajući na tome da nije ni u kakvom sukobu s glumcem iz Matrixa. “Samo sam odabrao nasumično ime, moja greška. Ispričavam se”, rekao je Matthew za Deadline. “Trebao sam umjesto toga upotrijebiti svoje ime.”

Perryjeva nadolazeća knjiga prvi je put najavljena prošle godine, a izvješća su u to vrijeme tvrdila da je potpisao sedmeroznamenkasti ugovor kako bi ispričao svoju životnu priču. Knjiga će čitatelje odvesti iza kulisa “Prijatelja”, a također će istražiti probleme ovisnosti o drogama i alkohola koji su ga mučili kroz cijelu njegovu karijeru, prema izdavaču Flatiron Books.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar