Petrović bio među prvim klijentima Drimije, s 1 zaposlenim

Vijesti 13. svi 201608:03 > 08:09
N1

Josip Petrović bio je jedan od prvih klijenata Drimije - angažirao je tu tvrtku niti tri tjedna od njene registracije, dok je imala samo jednog zaposlenog.

“Nakon skoro dvadeset godina provedenih u medijima, imam kompetencije i znanje za sve navedene usluge i to ne radim sama jer Drimia zapošljava sedmero profesionalaca, a kada je to potrebno outsourcamo stručnjake iz traženih segmenata”, navela je Ana Karamarko u odgovoru za Index odgovarajući na pitanje kada je točno počela suradnja i koje su bile reference tvrtke Drimia da se Peritus odluči baš za njih.

Postavljeno joj je i pitanje je li zbog toga angažiran stručnjaka za energetiku.

“Nismo angažirali stručnjaka za energetiku, jer nam za ono što radimo nije ni trebao. Vodim PR i medijsku agenciju i u našu core djelatnost ulaze usluge medijskog savjetovanja, medijskih analiza, strateškog planiranja, medijskog planiranja i zakupa medija, branding rješenja, savjetovanje i implementacija odnosa s javnošću, event management, društvene mreže, press cliping”, ističe Karamarko u odgovoru.

Nije htjela otkriti koliko je Dirimia zaradila od posla s Petrovićem, a ustvrdila je i da ne surađuje s državnim tvrtkama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.