Demantij Prvog plinarskog društva

Vijesti 25. srp 201609:25 > 09:26
N1

Odvjetnici koji zastupaju Prvo plinarsko društvo poslali su nam demanti na izjave koje je u gostovanju u emisiji Novi dan N1 televizije izrekla komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić.

“Nije istina da se u vlasničkoj strukturi Prvog plinarskog društva d.o.o. pojavljuje bilo kakva strana kompanija, pa tako niti ruska.

Prvo plinarsko društvo d.o.o. je, u svom poslovanju, navođeno isključivo tržišnim interesima, ne pripada niti jednoj frakciji bilo koje političke stranke, pa je krajnje nekorektno svrstavati isto u frakcije MOL-a i Gazproma.

Vlasnička struktura Prvog plinarskog društva d.o.o. i njemu povezanih društava dotupna je javnosti i može se provjeriti uvidom u Registar trgovačkih društava objavljen na web portalu nadležnog Trgovačkog suda što je Ankica Mamić prije gostovanja i iznošenja neistinitih podataka u emisiji ‘Novi dan’ lako mogla provjeriti.

U Prvom plinarskom društvu d.o.o. nema niti prikrivenih vlasnika niti stranog kapitala, a kako se stekao utisak slušajući Ankicu Mamić.

Prvo plinarsko društvo d.o.o. posluje zakonito i transparentno, u kladu sa pozitivnim propisima Republike Hrvatke i Europske unije i neće dozvoliti da njegovo ime bude korišteno kao sredstvo međuobnog obračuna političkih neistomišljenika”, stoji u demantiju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.