SDP-ovci napali državni vrh zbog odlaska u Wimbledon

Vijesti 17. srp 201710:24 > 10:25
REUTERS/Andrew Couldridge

Jedni od svakako najaktivnijih SDP-ovaca na Facebooku, Arsen Bauk i Gordan Maras, osvrnuli su se i na jučerašnji meč u finalu Wimbledona.

Bauku i Marasu za oko je zapela publika na tribinama. Posebice hrvatski predstavnici.

Naime, na Wimbledonu je bio predsjednik Sabora, Gordan Jandroković i državna tajnica za sport, Janica Kostelić, koji su službeno bili na teniskom meču. Osim njih, borbu Marina Čilića protiv Rogera Federera promatrali su i ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, kao i ministar financija, Zdravko Marić. Potonja dvojica posebno su zasmetala SDP-ovce.

“Ministar unutarnjih poslova umjesto na požarištima u Dalmaciji s vatrogascima, gleda tenis na Wimbledonu u Londonu. Svaka čast na prioritetima, ministre”, napisao je Maras o Božinoviću.

Međutim, tu nije stao. “Pola Vlade u Londonu. Predvodi ih Zdravko Marić. Povjerenstvo za Agrokor ne žele, finale Wimbledonea žele. Uzimaju ljudi sve što im se pruži. U HPB-u, u Vladi, u Agrokoru… Bilo gdje, samo daj! Ne vjerujem, ali to vam je HDZ”, napisao je Maras na Facebooku.

Ni Bauk nije ostao dužan. “Tko se usudi prozvati članove Vlade što rade u Wimbledonu, taj je protiv Hrvatske”, napisao je Bauk.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.