Istarska policija: Gradovi su prazni, hvala vam! Ostanite doma i sutra!

Vijesti 04. tra 202020:23 > 20:47
Izvor: PU Istarska

Istarska policija zahvaljuje svima koji su ovu subotu ostali kod kuće te poziva sve građane da brinu o svom zdravlju i slušaju savjete stručnjaka.

“Iako svaku sunčanu subotu žitelji Istre koriste kako bi prošetali u prirodi, družili se u parku, na klupici ili sjeli uz more, ovu su subotu istarske šetnice, trgovi i parkovi osvanuli prazni. Policijska uprava istarska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19 i što prije izaći izaći iz ove izvanredne situacije.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti i sutra. Pozivamo stoga sve građane da i sutrašnju nedjelju provedu kod kuće i da izlaze samo ako je to nužno, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Policijska uprava istarska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice, uz poruku: Ostanite doma!”, stoji u priopćenju PU Istarske. 

Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska
Izvor: PU Istarska

Više o događajima vezanim za koronavirus možete pročitati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.