GLAS: Nepogoda Bandić-HDZ desetljećima pustošila Zagreb, potres ga dokrajčio

Vijesti 31. svi 202015:42 > 15:46
Patrik Macek/PIXSELL

Stranka Glas poručila je u nedjelju da su mnogi Zagrepčani dan svog grada koji se danas obilježava, dočekali izvan svojih domova, prozvavši gradonačelnika i premijera da su ostavili opustošeni grad nakon potresa pa su apelirali na građane da ih izbace s vlasti na izborima.

“Danas sve što vidimo je grad koji je više od desetljeća pustošila i pljačkala elementarna nepogoda zvana Milan Bandić-HDZ, a onda ga je dokrajčio potres”, stoji u priopćenju Glasa.

VEZANA VIJEST

Zagreb i njegovi građani na kraju su, navode, još doživjeli i potpunu nebrigu i nezainteresiranost onih koji vode državu i grad. Dan svog grada mnogi Zagrepčani dočekali su izvan svojih domova i ne znaju kad će se moći u njih vratiti.

“Bandić i HDZ Andreja Plenkovića Zagrebu i Zagrepčanima oteli su na kraju i dostojanstvo. Dva mjeseca nakon razornog potresa nisu napravili ništa. Ostavili su nam opustošeni, razrušeni grad i nemamo se danas čemu veseliti”, poručuje Glas.

I zato, svim građanima i građankama Zagreba, umjesto čestitke, žele “da HDZ i Milana Bandića izbace s vlasti u državi na skorim izborima, a na izborima za godinu dana da od njih oslobode i Zagreb”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.