Most se sa SDP-om sastaje u ponedjeljak, s HDZ-om već danas

Vijesti 03. pro 201519:20 > 04. pro 2015 12:53
Hina, AFP

Zoran Milanović u ponedjeljak će doći u sjedište Mosta u Smičiklasovoj 19 kako bi nastavio pregovore.

Socijaldemokratska partija Hrvatske odazvat će se sa svim partnerima koalicije Hrvatska raste pozivu na razgovor kojega je Most nezavisnih lista predložio za ponedjeljak. Svi partneri koalicije Hrvatska raste doći će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom”, priopćili su iz SDP-a.

Na Facebook stranici MOST-a objavljeno je kako se danas u 15 sati u Šibeniku sastaju predstavnici MOST-a i Domoljubne koalicije.

“Predstavnici Domoljubne koalicije naći će se s predstavnicima MOST-a nezavisnih lista na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji, sutra popodne”, stoji u kratkoj objavi MOST-a na Facebooku.

O čemu će se točno raspravljati nije poznato, a ne zna se tko će predstavljati MOST-a, a tko dolazi u ime HDZ-a.

Podsjetimo Most nezavisnih lista, nakon jutrošnjeg neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskoga sabora, pozvao je čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne.

Poručio je i kako će – ako se odazove samo jedna strana – samo s njoj nastaviti razgovore o sastavljanju reformske Vlade.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.