Karamarko spreman sjesti s Milanovićem: Napravit ću bilo što

Vijesti 04. pro 201510:14 > 10:22
N1

Predstavnici Domoljubne koalicije sastali su se danas u sjedištu HDZ-a. Prije početka sastanka novinarima se obratio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je kazao kako će i on '' danas na ponuditi svoj stav'' o aktualnim temama.

”Ja sam uvijek sa stavom. Jeste li vi ikad vidjeli da sam ja bez stava pred vama? Naravno da ću dati svoj stav. Ja mislim da je tema sve ono što se dosad dogodilo, rekapitulacija možda i analiza jučerašnjeg Sabora, ali i perspektiva onoga što trebamo napraviti” kazao je Karamarko. 

Dodao je kako misli da trenutna politička situacija ne može još dugo potrajati i da će se ubrzo morati razriješiti.

”Ja mislim da ova trakavica ne može dugo trajati. Ili novi izbori ili dogovor. Mislim da građani sve lošije to podnose”, rekao je on.

Na upit novinara o mogućem zajedničkom sastanku s predstavnicima Mosta i Zoranom Milanovićem iz koalicije Hrvatska raste zakazanom za ponedjeljak u podne Karamarko je rekao:

”Vi znate moje mišljenje o tripartitnoj vladi i načinu na koji to funkcionira. Skeptičan sam, ali ako treba doći ću, bilo što ću napraviti da završimo ovo”, zaključio je Karamarko.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.