Vlasnica apartmana snimila plažu u 8 ujutro: “Tko ide u Hrvatsku na more, sam je kriv…”

Vijesti 15. srp 202411:57 2 komentara
N1, ILUSTRACIJA

Traganje za najboljim mjestom ili hladom na plaži uobičajeni je dio rutine na godišnjem odmoru, a jedna žena koja iznajmljuje apartmane na Jadranu bijesna je snimila situaciju u svome mjestu u osam sati ujutro, jer se zbog "rezerviranja mjesta ručnicima" našla u nezgodnoj situaciji.

Video je objavila na društvenim mrežama, a njega je na svom Instagramu prenijela srpska voditeljica Alisa Jovanović, prenosi Jutarnji list.

“Ima li ovo smisla, na plaži sam, 8 sati ujutro. Pazi ovo, pazi ovih rezervacija. Gle, svi hoćemo turiste, svi želimo da pare troše, ali ima li ovo smisla. Da nema mjesta za doći u 8.30 i stavit ručnik zbog toga što… Uzela sam zraka koliko sam uzrujana. Neću imenovati imenom i prezimenom koji su to tipovi gostiju. Ali ću samo reći da su moji Austrijanci i Nijemci ljuti ko psi. Traže od mene, budući da ja jedina pričam Njemački, da nešto napravim. Katastrofa, katastrofa!‘, govori dok snima ručnike postavljene jedan do drugog. Na njima je postavljeno kamenje kako ih vjetar ne bi odnio, a vlasnika nema u blizini.

U komentarima ispod snimke javila se gomila ljudi, više manje s istim savjetom – da ih uzme i baci.

“Mjesto je javno, uzmeš i makneš. Ovo se može shvatiti kao ostavljen ili bačen ručnik.”

“Pokupiš sve ručnike i staviš na kraju plaže na jednu veliku gomilu pa neka preturaju cijeli dan dok ne nađu svoj.”

“Ovo je sve riješeno lijepo u Puli… Prođu komunalci ujutro i sve u smeće. Jutarnje čišćenje plaže.”

“Kad ležaljka i suncobran ne bi bili 30 € možda bi malo više ljudi rentalo iste.”

“Toga u Grčkoj nema hvala bogu, a tko ide u Hrvatsku na more, sam je kriv. Platiš kao budala, a ništa ne dobiješ, idi u Grčku za te pare, pa si tamo kao bog!!!”

“E bože svašta neš‘ ti problema. Ja s djecom da dođem u 9 ujutro jednostavno bi pokupila par komada fino složila sa strane i svoj postavila. Plaža je javno mjesto. Dal‘ si u gradu na parking mjesta postavljaju čunjeve da si zauzmu mjesto ili? – pisali su redom u komentarimai uglavnom su se složili da bi takve ručnike trebali pokupiti komunalni redari, a neki su primijetili da se to u većini gradova na našoj obali to i radi.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare