Klijentima Croatia Osiguranja jeftinije gorivo na Croduxu

Promo

Croatia osiguranje za svoje klijente ima program pogodnosti i popusta.

Dobra prilika koji je stvarno dobra prilika za ostvarivanje popusta na proizvode i usluge kod više od 80 tvrtki partnera. Samo na troškovima za gorivo na svim benzinskim servisima Croduxa godišnje mogu uštedjeti do 400 kuna.

Klijenti koji imaju ugovorenu policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u Croatia osiguranju kroz program Dobra prilika mogu ostvariti popuste na usluge vezane za svoja vozila, a oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život.

Klijenti koji su u Croatia osiguranju ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva, a baš svi klijenti uključeni u program mogu ostvariti popust na gorivo na benzinskim servisima Croduxa. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje.

Uz ove pogodnosti, uključeni u program Dobra prilika svakog mjeseca mogu sudjelovati u nagradnim natječajima i osvajati vrijedne nagrade. Sve što trebate napraviti kako bi sudjelovali u programu je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na web stranici www.crosig.hr/.

Kada to učinite na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.