Želite unaprijediti poslovni engleski? Ante Mihaljević je pravi izbor za Vas!

Biznis 26. velj 201915:12 > 15:16
Izvor: Business Class

Razmišljate li o svojim jezičnim kompetencijama, posebno o komunikaciji na engleskom jeziku? Ante Mihaljević pomaže svojim klijentima u transformaciji njihovog komunikacijskog potencijala u poslovnu stvarnost.

Kroz učenje engleskog poslovnog jezika grade se vještine asertivne komunikacije i razvijaju društvene vještine. Razvija se sposobnost aktivnog slušanja, razumijevanja i strukturiranog izražavanja na engleskom jeziku što vas priprema za najizazovnije poslovne situacije koje zahtijevaju efikasnu komunikaciju. Postajete vješt govornik poslovnog engleskog jezika i posljedično unaprjeđujete i komunikacijske vještine na hrvatskom jeziku.

http://www.antemihaljevic.com/usluge/

Irena Krpan iz Metroalfe naglašava: „Mi smo u Metroalfi imali grupni edukaciju kao i rad jedan na jedan s Antom. Mi se bavimo mjerenjima u području ekologije i zaštite i to prema međunarodnim normama koje su na engleskom jeziku, tako da nam je unaprjeđivanje engleskog jezika, znanja engleskog kao i komunikacijskih vještina pridonijelo povećanju naših poslovnih prihoda, a također i povećalo samopouzdanje naših zaposlenika. Ante ima poseban pristup, potpuno drugačiji od ostalih profesora, od ostalih škola stranih jezika. To je toliko dinamično, toliko zanimljivo, toliko opuštajuće, u principu nikad vam nije dosta. Nije vam dosadno i nije vam naporno“.

Potvrđuje to i Željko Križek, iz Zlatarske radione Križek: „U Zlatarni Križek proizvodimo nakit skoro već sto godina, ja sam četvrta generacija u poslu i većina naših proizvoda izlazi na europsko tržište. Antu sam upoznao prije tri godine kada smo već ozbiljnu količinu izvozili u Europsku uniju i primjećivali velik nedostatak znanja engleskog jezika u našem prodajnom timu. S Antom smo krenuli u suradnju kako bi se prodajni tim osposobio na engleskom jeziku, a dobili smo zapravo pet dimenzija više“.

Business Class

Ante Mihaljević ponosno ističe svoje prednosti: „Svojim klijentima pristupam individualno, prvenstveno vodeći računa o njihovim stvarnim potrebama, ciljevima i postojećoj razini znanja. Nastava se može odvijati u malim grupama ili u radu jedan na jedan, na radnom mjestu polaznika, prije, za vrijeme ili nakon radnog vremena. Možemo raditi na razvijanju općih jezičnih vještina ili brusiti pojedine segmente poslovne komunikacije. Poznavanje poslovne kulture i inspirativne metode poučavanja osiguravaju visoku motiviranost, ugodnu atmosferu i uspješnost mojih polaznika“.

Svoja iskustva s Antom Mihaljevićem iznijela je i Ana Škeva iz Ognja: „Mi u Ognju u suradnji s tehnološkim partnerom Canonom zaduženi smo kod korisnika za izradu, distribuciju i arhiviranje dokumenata unutar organizacija. S obzirom na to da suradnja s takvim svjetskim brendom podrazumijeva skoro svakodnevno korištenje poslovnog engleskog jezika, u jednoj grupi poduzetnika sam dobila preporuku upravo za Antu. Ante Mihaljević je kao jedan vanjski član Ognja, mi ga tako interno volimo zvati. Ante je zapravo naš mentor u bitnim situacijama, Ante je osoba uz koju smo mi, rekla bih, usputno razvili naše poslovne vještine engleskog jezika. Antu bih preporučila sa strane poslodavca zato što je to uistinu jedna vrlo mudra investicija i u sebe i u svoje djelatnike“.

Ante Mihaljević pravi je izbor za unaprjeđenje vašeg poslovnog jezika: „Moja nastava je prožeta anegdotama iz poslovnog svijeta, radimo na gramatici, vokabularu, jeziku struke polaznika i na taj način zaokružujemo cjelinu poslovne komunikacije. Dolazim na adrese klijenta prije, za vrijeme ili nakon radnog vremena te zajedno radimo na razvijanju njihovih jezičnih vještina ili eventualno brusimo pojedine jezične komponente koje su im nužno potrebne. Postanite vješt govornik poslovnog engleskog jezika koji je u stanju nametnuti se i iskomunicirati svoje misli, želje i vizije te na taj način osnažite vlastiti poslovni nastup“.

http://www.antemihaljevic.com/about

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.