Ručak koji je jednako ukusan i kada se ohladi.
Sastojci
- tjestenina
- karfiol
- brokula
- 1 avokado
- 1 češanj češnjaka
- sol, papar
- limunov sok
- parmezan
* količina pojedinih namirnica je proizvoljna.
Priprema
Češnjak isjecite na sitne listiće i malo ga propržite na ulju. Dovoljno je manje od minute, samo da pusti aromu.
Nasjeckajte brokulu i karfiol, malo ih posolite i pržite dok ne omekšaju. Ako je potrebno tijekom kuhanja dodajte malo vode.
Avokado očistite i izgnječite vilicom, dodajte mu malo limunovog soka da zadrži boju.
Kada brokula i karfiol omekšaju, dodajte malo papra i soli.
Sve lijepo sjedinite: Proprženi češnjak, brokulu, karfiol, avokado i začine.
Skuhajte tjesteninu, ocijedite i dodajte pripremljeni umak. Sve lijepo promiješajte, pospite parmezanom i poslužite.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!