Ovo su tri najosvetoljubivija znaka Zodijaka, jedan je apsolutni prvak

Lifestyle 26. lis 202109:18 > 10:028 komentara
Izvor: Photo by Andrey Zvyagintsev on Unsplash

Svi ponekad imamo potrebu vratiti milo za drago, no neki znakovi žude za osvetom više od ostalih. Evo kome se nikako ne biste trebali zamjeriti!

Škorpion

Apsolutni prvak u najtežoj kategoriji kad je o osveti riječ. Sve duboko i intenzivno proživljava, a osobito neugodna iskustva.

Ako ste mu na bilo koji način učinili nažao, iznevjerili njegovo povjerenje, obmanuli ga ili slagali, možete biti sigurni da će vam to vratiti. S kamatama. Osveta mu je prirodna reakcija na tuđe postupke koje je doživio usmjerenima protiv sebe. Ovisno o onom što ste učinili, a još više o tome koliko vam je zamjerio, njegova se osveta u najboljem slučaju može svesti na podbadanje, koje će potrajati mjesecima ili godinama, a u najgorem vas navesti da se poželite odseliti na drugi kontinent. Ili planet.

Pronicljiv i intuitivan, Škorpion će lako otkriti vašu najslabiju točku i po njoj početi gađanje iz teške artiljerije. Naći će načina da vam zagorča život na kojem god planu uspije, makar i na svoju štetu. Koliko god da je prijatelj kakvog možete poželjeti, toliko se može pretvoriti u neprijatelja iz najgore noćne more. Čak i ako zakopa ratnu sjekiru, teško da će vam potpuno oprostiti. Zaboraviti sigurno neće.

Bik

Bikovi su prilično strpljivi i ne daju se lako izbaciti iz takta. Možda će vam zbog prvog postupka koji im se nije svidio progledati kroz prste i dati do znanja da im se to ne sviđa. Ponovi li se priča, iskusit ćete njihov gnjev. Otvoreno će vam sasuti u lice sve što vas ide i potruditi vam vratiti višestrukom mjerom. Spasiti vas može jedino isprika. Puno njih. Dugo im treba da planu, a još duže da im popusti ljutnja.

Lav

Povrijedite li im ponos, iznevjerite ih, osvojite li osobu ili položaj za koje smatraju da im pripadaju, nećete proći nekažnjeno. Ranjeni lav vrlo je opasan, a isto se odnosi na pripadnike tog znaka. Zapaprit će vam gdje stignu pa čak i zabiti nož u leđa kad se najmanje nadate. Morat ćete se jako i dugo truditi da im se vratite u milost, piše tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar