Najprivlačnija žena horoskopa nije svjesna svoje ljepote

Lifestyle 04. svi 201813:32 > 13:38
Pixabay

Ovaj znak je najčešće pogrešno shvaćen. Često ga nazivaju slabićem i sanjarem, ali je zapravo riječ o vrlo kompleksnoj osobi koja zavodi intelektom, mirnoćom i seksepilom kojeg ni sama nije svjesna.

Riječ je o Ribama.

Pripadnike ovog znaka krasi lijep ten, meka koža i lijepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im krupne sanjive oči najljepša crta – kao i gotovo hipnotizirajući pogled. 

Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Čitava njena vanjština odaje mističnost, dobroćudnost i mirnoću. Obavijena svojom eteričnošću, žena Riba često uopće nije svjesna koliko je zapravo privlačna.

Iako su prirodno sramežljive, te traže dominaciju nad partnerom u vezi, Ribe zapravo žele biti voljene – iako to nikada neće reći. Ribe traže duhovnu vezu i obožavaju udovoljavati partneru. Iako dopuštaju srcu da ih vodi kroz život, te vjeruju u pravu ljubav, njihovo oružje u zavođenju je da se čine nedostupne i rezervirane.

Ipak, kada se dovoljno opuste i osjećaju sigurnost, njihovu tajanstvenost će zamijeniti duboka senzualnost i romantičnost. Pričajte im slikovito, budite s njima pažljivi i cijenite njihov karakter, te ćete upoznati maštovitu damu punu ljubavi.

Njihova seksualnost je veoma romantična i mistična, seks s Ribom je intiman, strastven i senzualan, piše B92.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.