Torbice dizajnirane da sakriju miris marihuane

Lifestyle 11. pro 201513:26 > 14:38
AnnaBis

Sve više država u Americi legalizira upotrebu marihuane i u skladu s tim je upotreba kanabisa manje stigmatizirana, a mnoge kompanije kao odgovor na to smišljaju inovativne načine da konzumentima olakšaju uživanje u tome. Posljednji je AnnaBis, modna marka specijalizirana sa stilizirane torbe za vaše "zalihe".

Osnivačice Jeanine Moss i Ann Shuch su smislile ideju prije nekoliko godina dok su bile vani s prijateljima. Našle su se u situaciji da u svojim torbicama ne mogu pronaći upaljač da pripale cigaretu.

Nismo imale ništa funkcionalno i pomodno u čemu bi nosile marihuanu. Tada su se lampice upalile“, kazala je Moss.

AnnaBis torbe dolaze u tri oblika. Svaka od njih ima tehnologiju za “zaključavanje mirisa” koja “zadržava miris unutra, odnosno tamo gdje i pripada”.

AnnaBis torbe su napravljene od kože, ali iz kompanije su naveli kako će u budućnosti razvijati proizvode od veganskih materijala.

Osnivači se nadaju da će ove torbice destigmatizirati upotrebu marihuane za žene. “Industrija kanabisa do nedavno nije prepoznavala žene kao konzumente. Vjerujemo da će žene biti važna sila u legalizaciji i medicinskoj upotrebi marihuane, a njihove želje i potrebe ne bi trebale biti zanemarene“, rekla je Moss.

Također, torbe ne koriste svi za marihuanu. Netko ih koristi za držanje lijekova, a ostali za cigarete ili novac.