Peto izdanje SuperUha od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu

Showbiz 21. pro 201711:54 > 11:55
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Peto izdanje SuperUho Festivala bit će održano od 6. do 8. kolovoza 2018. u Primoštenu, priopćio je organizator koji priprema novo širenje kampa na prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica.

Dva dana prije početka festivala, 4. kolovoza svoja vrata otvorit će kamp za goste natkriven borovom šumom smješten na festivalskom prostoru koji se nalazi u blizini plaže.

Novo širenje i uređenje kampa organizator je najavio primjećujući da njegovo ovogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno.

Na festivalu će nastupati izvođači svjetske i regionalne glazbene scene, a prve objave njihovih imena krenut će od kraja siječnja, najavio je organizator, navodeći da će koncept programa zadržati prepoznatljivi intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu.

Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu SuperUho priprema dodatne sadržaje o kojima će informacije biti objavljene u veljači.

Na dosadašnjim izdanjima SupeUha nastupali su brojni izvođači, među njima The National, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Black Lips i Disciplin A Kitschme.

Osim generalnog sponzora festivala Iskona, potporu SuperUhu nastavit će pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten, kažu organizatori, najavljujući početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih i kamperskih ulaznica po promotivnoj cijeni.