Quagliarella opet u Sampdoriji, Perez ostaje u Newcastleu

Nogomet 01. velj 201620:17 > 20:28
Reuters / Lee Smith

Talijanski napadač Fabio Quagliarella (33) iz Torina otišao je na posudbu u Sampdoriju za koju će igrati do kraja sezone dok je Ayoze Perez (22) u ponedjeljak je produžio ugovor s Newcastleom do ljeta 2021., objavio je engleski nogometni prvoligaš.

Tako je Samdporia popunila prazninu u napadačkom redu koja je nastala odlaskom Edera u Inter. Ovo je drugi puta da Quagliarella dolazi u Sampdoriju, za koju je igrao u sezoni 2006/07., postigavši tada 13 golova u talijanskom prvenstvu. Tijekom karijere Quagliarella je, među ostalim, igrao za Juventus, Napoli, Udinese i Fiorentinu.

Proteklih tjedana britanski mediji su špekulirali o odlasku španjolskog napadača iz Newcastlea, koji se bori za opstanak. No,  Perez je sve iznenadio produživši ugovor s “Geordiesima”. Isto je napravio u ljeto 2014. dok je bio člana Tenerifa. Tada su se za njega zanimali Real Madrid, Barcelona i Porto, a on je odlučio otići u Newcastle.

“Stvar je jednostavna, meni je lijepo u Newcastleu. Ovdje sam sretan, a nadam se da će i klub profitirati od mog ostanka”, rekao je Perez, koji je ove sezone zabio pet golova u Premier ligi.