Zatvorenik zbog Tottija tražio produljenje kazne

Nogomet 27. ruj 201809:54 > 09:56
Izvor: Vincenzo PINTO / AFP

Bivši talijanski reprezentativac Francesco Totti ovaj tjedan promovira svoju novu autobiografiju i pritom se prisjetio nekoliko zanimljivih priča, a jedna od njih datira iz 2006. godine kada je jedan zatvorenik zatražio produljenje kazne za još tjedan dana kako bi upoznao legendarnog igrača.

Zvijezda Rome je te godine trebala doći u posjet zatvoru, a jednom zatvoreniku kazna je istjecala tjedan dana prije pa se odlučio na drastičnu mjeru kako bi upoznao svog heroja, piše Gol.hr.

”Svatko od njih je bio vrlo sretan, jer za njih je činjenica da vide igrača unutra bila kao da su vidjeli Papu”, objasnio je Totti za talijansku televiziju RAI te nastavio:

”Tamo je bio taj čovjek koji je vikao: ‘Ja! Ja! Ja!’ I htio se, pod apsolutno svaku cijenu, fotografirati sa mnom. Nitko ga nije puštao, ali se počeo gurati naprijed pokušavši se približiti meni.”

Totti se tu nije zaustavio…

”Nisam zapravo shvaćao o čemu se radi i onda su mi objasnili da je trebao otići tjedan dana prije, ali je zatražio da ostane kad je čuo da ću ja doći. Rekao im je da i ako ga puste iz zatvora, da će napraviti nešto ludo samo kako bi se vratio natrag.”

Legenda Rome je također otkrila kako je zatvorenik napisao otvoreno pismo tvrdeći:

”Čak i ako poživim još 100 godina, nikad više neću imati priliku za fotografiju uz Tottija.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.