Petrović: Detalji suradnje s A. Karamarko su poslovna tajna

Vijesti 12. svi 201619:03 > 19:12
Marko Lukunic/PIXSELL

Josip Petrović, lobist mađarskog MOL-a u intervjuu za 24 sata govorio je o poslovnoj vezi sa suprugom Tomislava Karamarka kojoj je plaćao za usluge praćenja stanja na energetskom tržištu.

Možete li odgovoriti na pitanja ili barem dati komentar na suradnju Vaše tvrtke i tvrtke gospođe Ane Karamarko?

“Nisam odgovarao na pitanja koja ste postavljali jer su se ticala poslovne tajne. Za te stvari postoji Povjerenstvo i nadležna tijela koja mogu zatražiti podatke. Ja vam inače ne čitam novine niti pratim što sve mediji pišu. Ne krivim novinare ni za što, pa ni za netočne informacije koje izlaze. Znam da vi samo radite svoj posao. Niste vi krivi, to je stvar političara”, rekao je Petrović.

S obzirom na to da je Ana Karamarko komentirala ugovor između Peritus savjetovanja i Drimije – tvrdila je da je u iznos od 60.000 eura uključen i PDV iako u objavljenim ugovorima o njihovoj suradnji piše da je iznos od 60.000 eura bez PDV-a za dvije godine – Petrović je upitan zbog čega ona može javno govoriti o poslovnoj tajni, a on pak ne može.

“Gospođa Karamarko nigdje nije spominjala iznose. Ona je to komentirala na svoj način. Privatni sam poduzetnik i ne želim ovakve stvari komentirati. Ne želim komentirati ove političke igre” kazao je Petrović za 24 sata i pitao je li razgovor sniman.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.