Pernar zaprijetio HDZ-u: Morat ćete me opet nositi iz Sabora

Vijesti 19. tra 201710:25 > 10:29
N1

Nakon blagdanske stanke za Usrks, sjednica Sabora nastavljena je u srijedu.

Sjednica Sabora već je tradicionalno započela stankom, a nakon nje prvi se zastupnicima obratio SDP-ov Gordan Maras.

U ime Kluba SDP-a Maras je kazao kako su se javili da bi upozorili hrvatsku javnost na paraliziranost hrvatske Vlade i pojedinih ministara, “što se očituje i kad je Vlada premijera Andreja Plenkovića odlukom arbitražnog suda u Švicarskoj izgubila zahtjev za naknadu troškova”, što će Hrvatsku koštati 210 milijuna kuna. Podsjetio je i da se o Ini više uopće ne govori.

“Gospodine Plenkoviću, ovo vam nije diplomacija. Naša Vlada, dragi sugrađani i sugrađanke, paralizirana je. Nikakvih rezultata nema”, kazao je.

No, show je ponovno ukrao živozidaš Ivan Pernar.

Kazao je kako je jučer Nada Bosnić iz Zadra deložirana iz svog stana u kojem je živjela 45 godina, i to zbog duga od 13.000 kuna. “U isto vrijeme Ivica Todorić prema dobavljačima ima milijarde kuna duga i živi u dvorcu. Pa jel’ to normalno?”

Kazao je kako je u roku od dva, tri dana napravljen novi zakon kad se Todorić našao u problemima, “a što je s Nadom Bosnić? Sve što govorim pada na gluhe uši. HDZ je u predizbornoj kampanji isticao kako će zaštititi jedinu nekretninu od ovrhe, a ništa nije napravljeno”.

Dao je HDZ-u rok od 24 sata da stambeno zbrine Nadu Bosnić, “a ako ne, neću otići s ove govornice, neću otići odavde. Ako treba raditi cirkus, učinit ću to. Ako nećete finim metodama, onda ćete mene odavde morati nositi”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.