HAK: Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici

Vijesti 12. lip 202007:14 > 07:15
Ilustracija

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici. U krajevima s maglom i u dijelu Slavonije kolnici su vlažni i skliski. Mogući su odroni, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, HAK vozačima i putnicima savjetuje da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe koji se može pronaći na linku https://www.jadrolinija.hr/red-plovidbe/lokalne-linije-2020-.

Jadrolinija nastavlja s plovidbom izvanredne međunarodne teretne linije Zadar-Ancona po istom redu plovidbe. Linija je namijenjena isključivo teretnim vozilima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.