Masovna tučnjava u Koprivnici, policija uhitila 11 osoba: “Izgledalo je kao u filmu. Bilo nas je strah”

Crna kronika 03. lis 202409:51 0 komentara
MUP / Ilustracija

U srijedu oko 17:40 u Koprivnici na Florijanskom trgu došlo je do fizičkog sukoba više osoba. Njih 11 je pod nadzorom policije, od kojih je troje ozlijeđeno. Policija provodi istragu.

“Došli su ovdje s dva ili tri automobila, nekolicina njih, izletjeli van, neki su držali palice. Najednom je nastala opća makljaža, svi su se mlatili, a ubrzo je stigla i policija. To je izgledalo kao u filmu. Bilo nas je strah izaći iz auta. Masovna tučnjava, strašno”, ispričali su svjedoci za ePodravinu

Kažu i kako je sve počelo kada su trojica starih policijskih znanaca krenula istući nekoga u parku. “U njegovu su obrani stigli njegovi ‘kompići’ s palicama, a ubrzo za njima i policija. Sve je bilo puno policije i oni su na vrijeme zaustavili makljažu”, ispričao je svjedok.

Kako u međuvremenu javlja policija, pod nadzorom je trenutno 11 osoba koji se dovode u vezu s navedenim događajem, od kojih su tri osobe lakše ozlijeđene. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!