Web kamera u Baškoj Vodi najbolja na svijetu

Znanost 29. lip 201521:55 > 21:57
Izvor: livecamcroatia.com

Web kamera u sustavu LiveCamCroatia, postavljena u Baškoj Vodi, pobijedila je u top 10 najboljih live stream kamera u svijetu u lipnju ove godine.

Izabrali su to vodeći stručnjaci za video tehnologije iz EarthCama, najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu, priopćili su u ponedjeljak iz hrvatskog portala web kamera LiveCamCroatia.

Ističu kako je live stream na panoramu mjesta i marinu Baške Vode pobijedio u jakoj konkurenciji od desetak tisuća kamera na svijetu, a na listi top 10 najboljih prestigla je uz američke destinacije i web kamere s Bermuda, Grčke, Finske, Španjolske i Rusije.

EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. Ovoga mjeseca pobjedu je zaslužio jedinstven panoramski pogled na mjesto i marinu Baške Vode. Od tri web kamere koje su postavljene u Baškoj Vodi čak dvije su u razdoblju od godine dana osvojile ocjenjivački tim portala kojega posjećuju milijuni korisnika iz cijeloga svijeta. Naime, i prošle godina u top 10 najboljih pogleda na svijet bila je uvrštena također kamera iz Baške Vode s pogledom na plažu.

Podsjećaju kako su još tri web kamere u sustavu LiveCamCroatia bile prošlih godina u top 10 svjetskih kamera – kamera u Rijeci te kamera u Daruvaru, a za mjesec svibanj 2015. bila je to kamera iz Novog Vinodolskog.

Uz pojedinačne nagrade hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najinteresantnijih web kamera na svijetu za 2014. godinu. Kameru možete pratiti OVDJE.