Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma

Vijesti 26. tra 202414:45 4 komentara
Nel Pavletic/PIXSELL/ilustracija

U Gospiću je u petak priveden voditelj Uprave šuma u tom gradu i predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice te kandidat za gradonačelnika na prošlim izborima Mario Stilinović nakon što ga je, prema neslužbenim informacijama, supruga prijavila za prijetnju i nasilje u obitelji.

Ličko-senjski župan i predsjednik lokalnog HDZ-a Ernest Petry je rekao da boravi u Karlovačkoj županiji na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija i da je o slučaju čuo iz medija. Upitan je li pokušao nazvati Marija Stilinovića, odgovorio je odrečno i dodao da to ne bi bilo niti primjereno.

#related-news_0

Rekao je da će se stranka znati postaviti u ovom slučaju, ako se dokaže osnovana sumnja. “U slučaju da se sumnje pokažu osnovanima, pokrenut će se stegovni postupak pred časnim sudom. Čekamo što će reći Državno odvjetništvo”, rekao je Petry.

Uskoro će se birati gradonačelnik Gospića, a upitan je li stranka kanila kandidirati Stilinovića Petry je odgovorio da nije još određen kandidat i da su se bavili parlamentarnim i sada se bave europarlamentarnim izborima.

Prema pisanju medija Stilinovića je supruga prijavila za dva kaznena djela nakon što je on nju prijavio zbog nametljivog ponašanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare