Naš Ranko Stojanac u Novom se danu javio s opatijskog Festivala čokolade gdje je razgovarao sa Suzi Petričić iz Turističke zajednice u Opatiji.
“Glavni motiv dolaska u Opatiju je svakako čokolada. Inače je festival čokolade rezerviran za prvi tjedan u prosincu, ali zbog već dovoljno bogatog programa opatijskog Adventa koji je među najboljima u Europi, odlučili smo ga premjestiti u studeni.
Navodi kako se na festivalu očekuje velik broj posjetitelja, a to se pokazalo već na otvorenju na koje je pristiglo puno posjetitelja iz Austrije i Njemačke.
“Festival čokolade održava se na svim katovima hotela Gervais. Da ima još tri kata, i to bi popunili. Danas svoje radove izlaže trideset izlagača ili butik čokolatijera, a svoje će delicije pokazati brojni OPG-ovci koji sljubljuju čokoladu s širokom paletom svojih proizvoda”, navela je Petričić.
Kaže kako su posjetitelji dosad imali priliku vidjeti kombinaciju vina i čokolade, a novost je i kombinacija sira i čokolade. On i željni opuštanja, mogu isprobati masažu sa čokoladom.
“Ovaj festival je odlična uvertira za predstojeći Advent. Promocija je krenula odavno, a očekujemo goste iz cijele regije. Cijela se turistička privreda, lokalna i akademska zajednica udružila u Advent, a time je uspjeh zagarantiran”, zaključila je.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!