FOTO Ovako će izgledati prvi gay bar u Dubrovniku

Lifestyle 04. svi 202211:41 > 14:27
Izvor: Foto ADRIA

Inspiraciju su pronašli u najboljem londonskom members klubu Annabel's.

Dubrovnik se svojim znamenitostima uvukao pod kožu zaljubljenicima u povijesnu baštinu, ali i svima onima koji žude za dobrim provodom. Iako Dubrovnik nazivaju ‘Jadranskim biserom’ jer nudi bogatu gastro ponudu, domaćim stanovnicima i stranim turistima ipak nedostaju mjesta koja podsjećaju na najveće svjetske metropole.

Tim povodom dubrovački ugostitelji su odlučili obogatiti ‘Grad opasan zidinama’ novom lokacijom koja će privući LGBTQ+ populaciju. Riječ je o novom, prvom gay baru smještenom u staroj jezgri grada između kamenih ulica i povijesnih građevina, koji nosi naziv Milk.

Inspiraciju su pronašli u najboljem londonskom members klubu Annabel’s. Budući da je spomenuti klub bio svojevrsni uzor, prostorom Milk bara dominiraju ogledala, baršun, šaroliko cvijeće, životinjski uzorci, kao i drugi neizostavni detalji koji podsjećaju na popularna mjesta svjetskih metropola. Cjelokupno uređenje interijera potpisuje arhitekt Bojan Šupeljak, poznat po odrađenim brojnim svjetskim projektima.

Milk je osvježenje za čiji šaroliki koncept se vjeruje da će ga slijediti i brojni drugi gradovi diljem hrvatske obale, a svoja vrata će otvoriti u subotu, 7. svibnja 2022.

Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA
Izvor: Foto ADRIA

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar