Golub sletio novinarki na glavu neposredno prije javljanja uživo, njena reakcija nasmijala mnoge

Lifestyle 10. lip 202408:15 0 komentara
X @KellieNeyerNews / Screenshot

Novinarki News Nationa nedavno je golub sletio na glavu neposredno prije javljanja uživo, a njena reakcija nasmijala je mnoge.

Budući da je kamera bila uključena, novinarka Kellie Meyer odlučila je podijeliti video na svom X profilu i nasmijati svoje pratitelje. Naime, u trenutku izvještavanja za News Nation nalazila se ispred Bijele kuće, kada se dogodila ova nesvakidašnja situacija.

Dok se pripremala za prijenos uživo, golub joj je odlučio sletjeti na glavu. Iako u jednom trenutku nije znala što se dogodilo, ubrzo je shvatila, popravila frizuru i rekla da je dobro.

“O moj Bože, sletio je direktno na mene”, šokirano je rekla te se nasmijala i nastavila s poslom.

No njezina reakcija kada je u jednom trenutku umalo opsovala pred kamerama, nasmijala je mnoge.

“Ljudi, znam da je danas bilo puno vijesti, ali ptica mi je sletjela na glavu neposredno prije nego sam krenuo uživo ispred Bijele kuće. Taj golub je jako želio biti u emisiji. Naravno, naša kamera je sve snimila. Uživajte”, napisala je.

Korisnici društvenih mreža podsjetili su je na legendu koja kaže da će osoba na čiju glavu sleti golub biti sretna. Zbog toga su joj neki predložili da kupi listić za igre na sreću. Također, mnogi su je pohvalili zbog smirenosti i koncentracije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!