Španjolska: Digla se prašina zbog Halilovićeve proslave gola

Nogomet 06. velj 201810:23 > 10:24
Izvor: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Alen Halilović ovog ponedjeljka zabio je protiv Malage svoj prvijenac u dresu Las Palmasa koji je bio i pobjednički pogodak, no dnevnik Marca se pita zašto za proslavu nije kažnjen žutim kartonom...

Suđenje u Španjolskoj je uvijek jedna od najvažnijih tema, a isključenje Diega Coste u povratničkoj utakmici za Atletico i dalje muči tamošnju javnost. Naime, slavni Brazilac sa španjolskom putovnicom tada je postignuti gol protiv Getafea proslavio s navijačima, zbog čega je dobio drugi žuti karton i morao napustiti travnjak.

Ovog ponedjeljka nakon krasnog voleja koji je u 90. minuti odsjeo u mreži Alen Halilović se također uputio prema navijačima i primio njihove čestitke, no žuti karton nije dobio. ‘De Burgos Bengoetxea nije htio upotrijebiti isti kriterij i opomenuti Halilovića,’ naglašava Marca što za samu utakmicu nema velikog značaja jer Alen i tako nije imao žuti karton od ranije pa ni nije mogao biti isključen, a ni nije među publikom proveo mnogo vremena.

Za Halilovića je to bio prvi gol u dresu Las Palmasa na kojeg je čekao više od godinu dana i najava boljih dana za njega i klub koji se nalazi na samom dnu ljestvice Primere. Zanimljivo, njegov trener Paco Jemez nije ga nakon susreta pretjerano hvalio, već je ustvrdio da je volej mladog Hrvata bio čudan i da nije očekivao da će završiti u mreži, piše tportal.

https://youtube.com/watch?v=RrAZZToPj8A