Totti otišao iz Rome: Ovo je doviđenja, a ne zbogom

Nogomet 17. lip 201916:51 > 16:52
Izvor: Vincenzo PINTO / AFP

Francesco Totti, legendarni nogometaš i kapetan Rome, u kojoj je proveo 24 godine igračke karijere, a od 2017. godine bio članom klupskog vodstva, u ponedjeljak je podnio ostavku na svoju dužnost i napustio jedini klub za koji je ikada bio vezan.

“Napravio sam nešto što mi se činilo nezamislivim: Dao sam ostavku. Mislio sam da se to nikada neće dogoditi”, rekao je Totti na konferenciji za medije održanoj u prostorijama Talijanskog olimpijskog odbora u Rimu.

Totti je kao glavni razlog za svoj potez naveo ignoriranje od strane većinskog vlasnika Rome, Amerikanca Jamesa Pallotte, koji ga nije uključivao u donošenje važnih odluka.

“Bilo je mnogo situacija koje su me navele na razmišljanje. Nikada nisam bio uključen, a bio sam na mnogim sastancima. Zvali su me samo kad su bili u problemima”, rekao je 42-godišnji Totti te istaknuo kako je ovo “samo doviđenja, a ne zbogom”.

“Nemoguće je da ne budem vezan za Romu, ali sad idem drugim putem. No, kad se pojavi vlasnik koji doista računa na mene, bit ću spreman”, zaključio je legendarni kapetan Rome.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.