Srpski mediji likuju: Zlatko, znaju za tvoj trik. Hrvatima se dogodio – nogomet

Nogomet 14. pro 202208:09 0 komentara
REUTERS/Carl Recine

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela u drugo uzastopno finale Svjetskog prvenstva. Nogometaši Argentine svladali su Vatrene rezultatom 3:0 na Luisal stadionu i sada čekaju boljeg iz dvoboja Francuske i Maroka.

S velikim se zanimanjem pratila utakmica hrvatske reprezentacije u susjedstvu. Srpski Kurir neugodan poraz Vatrenih popratio je sljedećim naslovom:

“Messi s druge planete odveo Argentinu u finale: Leo i Gaučosi razbili Hrvatsku i osigurali duel za toliko željenu zlatnu boginju”.

Kurir je sipao komplimente na račun argentinskih nogometaša, a posebno su pohvalili Lionela Messija:

“Magija čudesnog Messija! Bacio na koljena Hrvate, kao Maradona nekad Engleze”.

vezana vijest

Telegraf je, prenosi Gol.hr, također, bio pun lijepih riječi za Messija, a izdvojili su akciju za treći pogodak u kojoj je prevario Gvardiola: “Pogledajte magiju Messija: Hrvati ga prozvali najboljim mladim braničem svijeta, a onda mu je Leo prodao foru”.

Telegraf odmah nakon naslova “Otkrivamo što se zaista dogodilo s Hrvatskom u polufinalu SP-a” daje i odgovor: “Dogodio se nogomet”.

“Hrvatska ide kuće, a Messi po ono što mu pripada! Leo iskoristio magiju u Katru, Argentina u finalu Svjetskog prvenstva”, piše Mondo.rs, a dodali su i da je Messi spustio cijenu najskupljem Hrvatu, odnosno Gvardiolu.

B92 piše da su Argentinci “srušili snove Hrvatskoj”, a Blic piše “Hrvati, adios – Argentina ide po terceru: Messi i Alvarez razbili san Vatrenih i otišli u finale Svjetskog prvenstva”.

Blic pod naslovom “Zlatko, znaju za tvoj trik” piše kako je bilo previše lijepo da bi bilo istinito da Hrvatska dva puta zaredom prođe u finale.

“Zlatko Dalić je i ove godine pokazao da je taktički možda i genijalan. … Zapravo ključan detalj prvog polufinala – Argentina, kao da je sve vrijeme znala za plan iz hrvatske ‘kuhinje’ pa je tako i igrala”, pišu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!