Bandić osudio nerede i pozvao na kavu

Ostali sportovi 31. ožu 201617:41 > 17:48
Izvor: Zarko Basic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je izrazio žaljenje i osudio što je u srijedu derbi susret 17. kola malonogometnog prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Nacionala u dvorani II Doma sportova bio prekinut zbog nereda na tribinama i ulaska Bad Blue Boysa na teren.

“Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo. Smatrali vi to mladenačkim hirom, to nije dobro i ja to osuđujem. Pozivam dečke da si pruže ruku, ispričaju jedni drugima, popiju kavu i da se to više nikada ne ponovi. Ja mislim da tako trebamo rezonirati”, poručio je Bandić.

Na pitanje novinara kako komentira što se nedavno zauzeo da Futsal Dinamo dobije svoje prostore u Domu sportova, Bandić je rekao da je reagirao kako gradonačelnik treba reagirati.

“Kada su dečki, koji su jedni od najboljih u Hrvatskoj, stasali, preskočili sve lige i došli to toga da se bore za prvo ili drugo mjesto, ja sam dao nalog Uredu za obrazovanje i našoj Ustanovi za upravljanje sportskim objektima da ih vrate da igraju u Domu sportova”, rekao je Bandić.