MOST-ov PR-ovac HDZ-u poručio: Prvo, klošari moji, čisti smo

Vijesti 27. svi 201614:04 > 14:05
N1

Thomas Bauer, jedan od suvlasnika Grizli komunikacija koja MOST-u vodi odnose s javnošću, odlučio je poslati poruku HDZ-u nakon što su krenuli napadi na njegovu agenciju. U svom statusu na Facebooku poručio je HDZ-u da nisu ni MOST, ni Grizli komunikacije ti koji stoje iza napada na Tomislava Karamarka.

“AHahahh. Nije im dugo trebalo. Upravo nam stižu informacije da HDZ-ov PR tim i obavještajna mafija kreće s udarom na sve vezano uz Most, pa i na Grizli. Po našim info, zadnjih dana su već tri različite priče probali neuspješno gurnut u različite medije. Problem je što im se novinari smijulje te odbijaju objavljivati smiješne konstrukcije koje afera ne bi bile niti u Norveškoj. Hahahaha.

Prvo, klošari moji, mi smo čisti i to slobodno može doći provjeriti bilo koji novinar, koga god bilo što o nama zanima. Dobit će uvid u sve što nije poslovna tajna ili dio nekog NDA. Za razliku od vas, naša agencija ne počiva na mutnim političkim dilovima. 95% klijenata je iz realnog sektora. Zato što jesmo APSOLUTNO čisti i radimo s Mostom. Poslove nismo nikada dobivali po babi i stričevima, politički, rođački, rasli smo polako i isključivo krvavom šljakom te zbog inovativnog poslovnog modela. Nismo mutni spin doktori, komunikacije radimo moderno i drugačije od drugih i to su mnogi prepoznali.

Drugo, vi stvarno mislite da ćete uplašiti mene i Čehulića, ljude koji su u bilo kojem navijačkom vikendu prošli više nego bi vi u 100 života? Mislite da se bojim vaših loših špijunskih igrica, ja koji sam kao navijač bio privođen i kao nacionalist 80-ih i kao “Sorošev plaćenik” 90-ih, kojem je vaš prijatelj Zdravko Mamić mahao dosjeom na Nedjeljom u 2? Koji sam državni neprijatelj već 30 godina, a pritom realno, osim što sam nogometni navijač, nisam krivo cestu prešao. Vi stvarno mislite da ćete nas uplašiti i kompromitirat?

Treće, iako se ne bojimo vaših prljavih pritisaka i s guštom ćemo vam prvom prilikom pljunut u facu (pitajte Zokine medijske pionire), niti Most, niti Grizli ne stoje iza napada na Karamarka, dilanja tih dokumenata i raznih medijskih pritisaka. Nije da bi mi tako nešto prešutjeli, ali jednostavno nemamo veza, vezica, vremena i kapaciteta baviti se takvim stvarima. Radije pogledajte u vlastito dvorište. Ali znate vi to i sami. 😉 Doviđenja, štakori. Pusica”, napisao je Thomas Bauer.

Specijalni program N1 televizije

Nakon što je Božo Petrov objavio da će Mostovi zastupnici glasovati za opoziv Tomislava Karamarka sve je jasnije da se vladajuća koalicija nalazi u velikoj krizi. I dok se čeka odluka Vlade na istu temu, Božo Petrov za danas u 17:30 zakazao je press konferenciju. Budite UŽIVO uz N1, cijeli dan smo u specijalnom programu.

U studiju N1 uz Tihomira Ladišića, Natašu Božić i Anku Bilić Keserović krizu vlasti komentiraju brojni gosti među kojima su Radimir Čačić, Ivan Vilibor Sinčić, Jadranka Kosor, Peđa Grbin, Berislav Jelinić, Ana Raić Knezević

Pratite naš specijalni program na OVOM LINKU.

Sve detaljno pratimo i na portalu na ovoj poveznici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.