Otac dječaka Cesarea: Čekalo me 3.500 bijesnih Hrvata

Vijesti 28. lip 201708:45 > 08:52
Facebook

Alessandro Avenati, otac malenoga Cesarea, kojem je u utorak iz stana u splitskoj četvrti Pujanke odgođena ovrha po kojoj je trebao biti vraćen njemu u Italiju, obratio se na Facebooku povodom jučerašnjeg prosvjeda.

“Danas, kao i inače, nisam uspio vratiti Cesarea. U Rimu sam i iscrpljen, uhvatio sam se u koštac s 3.500 bijesnih Hrvata, koji su protiv mene. Nisam vidio svoga sina, ali neću odustati i predati borbu. Nina ima 30 tisuća sljedbenika, koji su žderači djece i muškaraca. Sad smo mi na redu, trebamo poazati da smo borbeniji od četiri milijuna Hrvata. Nas ima šezdeset milijuna, nećemo podviti rep. Dovedimo Cesarea kući. Na internetu pogledajte što se danas dogodilo u Splitu s Ninom Kuluz i vidjet ćete kakvu su mi nepravdu napravili”, napisao je Avenati na Facebooku.

N1
Ilustracija
Ilustracija
N1
N1
N1
PIXSELL/Ivo Cagalj
PIXSELL/Ivo Cagalj
PIXSELL/Ivo Cagalj

Podsjetimo, u Splitu je u utorak održano javno okupljanje u znak podrške majci sedmogodišnjeg dječaka Cesarea, Nini Kuluz, koji je, prema sudskoj odluci, trebao biti dodijeljen ocu i odveden u Italiju. Ovrha je, međutim, odgođena.

Više pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.