Božinović o fotomontaži: Nećemo dopustiti pokušaje destabilizacije

Vijesti 22. sij 201912:06 > 13:44
Davor Puklavec/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je fotomontažu kolege potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića s prostitutkom i kokainom, koju je razotkrila SOA. Institucije neće dopustiti pokušaje destabilizacije, poručio je Božinović

VEZANE VIJESTI

SOA je utvrdila da se radi o fotomontaži, što se tiče policije, mi smo u koordinaciji SOA-om i DORH-om. Ta koordinacija će biti u budućnosti intenzivnija. Upravo zbog toga što smo suočeni sa svakom vrstom podmetanja, fabrikacija, jednostavno sve sigurnosne službe u RH će i ubuduće morati intenzivirati suradnju na razotkrivanju svih mogućih podmetanja, koje imaju za cilj destabilizaciju političkog života pa ako hoćete i Vlade. Neće im uspjeti”, poručio je Božinović.

Dodao je da će SOA, MUP i DORH poduzeti sve radnje kako bi se pronašao počinitelj. 

“Nacionalna sigurnost nije ugrožena jer sve službe rade svoj posao vrlo profesionalno… Očito je da, ako želite kompromitirati potpredsjednika Vlade da je to pokušaj destabilizacije, ne samo pojedinca, nego i institucije koju predstavlja. To hrvatske institucije dopustiti neće”, poručio je Božinović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram