Dvojac opljačkao poštu u Siraču – jedan uhićen, drugi u bijegu

Vijesti 25. velj 201913:06 > 13:08
Ilustracija

Dvojica maskiranih razbojnika u ponedjeljak ujutro opljačkali su poštu u mjestu Sirač kod Daruvara zaprijetivši jednoj zaposlenici, policija je prijepodne uhitila jednog od njih u obližnjem Pakracu, za drugim još uvijek traga, a u požeško-slavonskoj policiji još ne raspolažu informacijama koliko je novca opljačkano.

Pljačka se dogodila oko 7.20 sati, kada su dvojica maskiranih razbojnika ušli u poštanski ured te, vjerojatno prijeteći vatrenim oružjem, od zaposlenice zahtijevali da im preda novac.

Policija je brzo intervenirala te već oko 10 sati u pakračkoj ulici Pilanski put uhitila jednog od njih.

U policiji ističu kako intenzivno tragaju za drugim pljačkašem koji je policiji uspio pobjeći i skriti se među stambenim zgradama.

Očevid pljačke još uvijek je u tijeku.

Policija je priopćila kako su policajci iz PU bjelovarsko-bilogorske u Pakracu zatekli dvojicu muškaraca koje sumnjiče za ovu pljačku, jednoga su uhitili, a drugi im je pobjegao – riječ je o muškarcu starom oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

“Pozivamo građane na oprez, a ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga neka obavijeste policiju na broj 192”, ističu u policiji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram