Branimir Bunjac ispričao se zbog izazivanja prometne nesreće

Vijesti 07. lip 201916:41 > 19:29
Mirovina.hr

Saborski zastupnik Branimir Bunjac sudjelovao je u prometnoj nesreći na križanju Tuškanove i Vrbanićeve u Zagrebu oko 15:30.

Prema izjavama trojice svjedoka iz obližnjeg kafića, Branimir Bunjac oduzeo je prednost taksiju i došlo je do sudara. Klijentica taksija je ozljeđena i po nju je došla Hitna pomoć, piše Mirovina.hr. 

Prilikom sudara taksi vozilo je odbačeno na parkirani automobil pri čemu je putnica u taksiju ozlijeđena pa joj je pružena liječnička pomoć.

“Nemam komentara, čekam policiju”, kratko je rekao Bunjac.

Mirovina.hr

Na fotografijama s mjesta nesreće, koje je objavio portal ‘mirovina.hr’, može se prepoznati Bunjca u automobilu ‘renault clio’.

“Clio koji sam vozio vlasništvo je Živog zida, star je 15 godina i nije prilikom nesreće pretrpio nikakvu štetu”, rekao je Bunjac kratko Hini, izražavajući žaljenje zbog nesreće.

Branimir Bunjac se nakon nesreće oglasio i na Facebooku.

“Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji”, poručio je Bunjac.

Podsjetimo, Branimir Bunjac je jutros napustio Živi zid, a dan ranije je to učinio i Ivan Pernar. Bunjac je najavio kako će ostati bez saborskog mandata već idućeg tjedna i kako će se vratiti na svoj stari posao u osnovnoj školi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mrežaTwitter|Facebook | Instagram.