Tko bi se sve mogao priključiti Kovaču? "Brkić ide na sve ili ništa!"

Vijesti 11. velj 202008:35 > 08:37
N1

U HDZ-u se sada nagađa tko bi se još mogao priključiti Kovačevom timu, a neki ističu kako je vrlo moguće da im se priključe neki od HDZ-ovaca koji su zadnjih dana također istaknuli kandidature

‘Čini mi se da Brkić sada ide na sve ili ništa, ionako nema što izgubiti. Ne bude li prošao na unutarstranačkim izborima, to je završena priča’ kazao je jedan HDZ-ovac, komentirajući Brkićeve otvorene prozivke na račun Plenkovića. Kaže kako ga nakon svega ne čudi ni Plenkovićev oštar ton, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ

‘I Plenkoviću je već dosta toga da mu se nameće HNS koji je, zapravo, Brkić zagovarao. Pa, i Davor Ivo Stier je to još ljetos izjavio u intervjuu Jutarnjem listu – kazao je kako je Brkić od početka zagovarao koaliciju s HNS-om, još 2016., s čime se on nije slagao’, kazao je sugovornik blizak Plenkovićevom timu.

Također, u HDZ-u se sada nagađa tko bi se još mogao priključiti Kovačevom timu, a neki ističu kako je vrlo moguće da im se priključe neki od HDZ-ovaca koji su zadnjih dana također istaknuli kandidature.