Oglasio se zaraženi SDP-ovac: Nadam se da moji kontakti neće biti pozitivni

Vijesti 26. lip 202014:39 > 14:45
REUTERS

Adriano Friganović, glavni tehničar Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC-a Zagreb, te predsjednik SDP-a Donja Dubrava pozitivan je na koronavirus, a sad se priopćenjem o svemu oglasio.

“S obzirom na medijske napise slobodan sam vas izvijestiti o činjenicama vezanim za moju infekciju virusom COVID 19. U srijedu, 24. lipnja dobio sam kliničke simptome na osnovu kojih sam kao zdravstveni radnik, između ostaloga, posumnjao i na COVID 19 infekciju. Stoga sam se sljedeći dan testirao i jučer u kasnim večernjim satima saznao da sam pozitivan.

VEZANE VIJESTI

 Odmah sam izvijestio sve nadređene na KBC-u Zagreb, epidemiološku službu kao i bliske kontakte. Nadalje, izvijestio sam i sve kontakte, među ostalim i stranačke kolegice i kolege s kojima sam u nedjelju i ponedjeljak polagao vijence na otvorenim prostorima u povodu Dana antifašističke borbe.

Osjećam se dobro, na kućnom sam liječenju i nadam se da nitko od mojih kontakata neće biti pozitivan na COVID 19″, priopćio je Friganović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.