Gradska plinara isplaćuje sve koji su preplatili račune, a sad su u Međimurje plinu

Ekonomija 11. lis 202417:01 0 komentara
Pexels/Ilustracija

Gradska plinara Zagreb Opskrba (GPZO) isplatit će sve građane koji kod njih imaju preplatu računa a više nisu njihovi korisnici jer su se odlučili za Međimurje-plin. Kako bi ostvarili pravo na povrat novca moraju doći u Centar za korisnike GPZO-a.

Povrat novca

“Svi kupci koji imaju preplatu računa, povrat sredstva mogu zatražiti na način da dođu u Centar za korisnike Gradske plinare Zagreb-Opskrbe (GPZO), u Radničku cestu 1 i donesu čitku fotografiju očitanog stanja brojila (crna polja) i osobne dokumente. Ispunit će obrazac za povrat sredstva te ga predati na urudžbeni zapisnik.

Sredstva će se isplatiti na tekući račun osobe koja je navedena na računu Gradske plinare Zagreb-Opskrbe kao registrirani kupac”, rekla je glasnogovornica Zagrebačkog holdinga Dubravka Grubišić.

Čakovečka tvrtka za opskrbu prirodnim plinom, Međimurje-plin, je od 1. listopada preuzela javnu opskrbu plinom u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću.

Iz Gradske plinare Zagreb – Opskrbe je prethodnih dana rečeno da je njihovu tržišnu uslugu opskrbe plinom izabralo skoro 170 tisuća kupaca.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!