Jednostavan i ukusan ručak.
Sastojci:
– tjestenina po želji, integralna, zelena, obična
– 300 g pilećeg filea
– 1 žlica maslinovog ulja
– sol, papar, ružmarin
– sok od jednog limuna
– 2 dl vrhnja za kuhanje
– 1/2 žličica kurkume – po želji
Priprema:
Meso pripremite prethodnu večer tako što ćete ga isjeći na komade, posoliti, začiniti po želji, pa sipati preko njega maslinovo ulje i limunov sok. Možete koristiti piletinu ili puretinu.
Meso ostavite u poklopljenoj posudi da prenoći u frižideru.
Stavite tjesteninu da se kuha.
Za to vrijeme na dobro zagrijanoj tavi pržite meso, pa zalijte vrhnjem, promiješajte i pustite da proključa. Ako želite jači okus dodajte pola žličice kurkume.
Sastavite ocijeđenu tjesteninu i meso, sipajte u tanjure i pospite parmezanom.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.