Parodija: "Ratovi zvijezda" uz Adelin "Hello"

Showbiz 01. stu 201522:17 > 02. stu 2015 08:38
YouTube/ The Late Late Show with James Corden/screenshot

James Corden izveo je prigodnu (i zabavnu) obradu Adelinog povratničkog hita, u kojem "Hello" postaje "Halloween"...

James Corden obradio je novi singl “Hello” u videu u kojem on i komičar Billy Eichner glume maskirane likove za Noć vještica, koji su se razišli, piše NME.

Spot, koji možete vidjeti u nastavku, prikazuje voditelje emisije “Late, Late Show”,  Corden i Eichner kao Chewbacca i Han Solo iz “Ratova zvijezda” koji su odrasli zajedno, maskirajući se svake godine za Noć vještica.

Međutim, Eichner se s vremenom udaljio i više ne želi provoditi Halloween s Cordenom – što je ovoga povrijedilo. Rezultat je zabavni spot pod naslovom “A Lonely Halloween”!

Inače, povratnički singl Adele, “Hello” debitirao je na prvom mjestu službene britanske top liste singlova, a usput postao i najbrže prodavani singl 2015. godine. S 333.000 prodanih primjeraka (259,000 downloada i nevjerojatnih 7,32 milijuna puštanja), pjesma je srušila dosadašnji rekord koji je držao Justin Bieber s “What Do You Mean?”, s 3,87 milijuna streamova.

Adele je ovime postala najuvjerljiviji broj jedan u tri godine, otkako je singl “Impossible” pobjednika “X Factora” Jamesa Arthura u prosincu 2012. ostvario 490.000 prodanih primjeraka, piše MTV.rs.

Pogledajte verziju “Halloween”:

https://youtube.com/watch?v=JMHatZwOy-M