Tea Mihanović

TV lica 28. stu 202308:14 0 komentara
N1

Tea Mihanović diplomirala je politologiju, smjer međunarodni odnosi, na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Godinu studija provela je u Firenci na Cesare Alfieri institutu. Tijekom suradnje s Europskom komisijom kroz medijske programe, kao i dijaloge mladih s predstavnicima EU institucija o medijskim slobodama, osvojila je nagradu Europske komisije “Megalizzi-Niedzielski for Aspiring Journalists”.

Radila je kao menadžerica projekata NGO-a YouthProAktiv u Bruxellesu kroz Erasmus+ stručnu praksu gdje je organizirala i vodila niz edukacija o borbi protiv dezinformacija na internetu.

Kao Robert Schuman stipendistica radila je u odnosima s medijima Europskog parlamenta te sudjelovala u stvaranju radionica za mlade novinare “EU kroz medije i javne komunikacije”.

Bavila se organizacijom Model European Union projekata, simulacijama rada EU institucija za studente u nekoliko država, gdje je radila kao koordinatorica novinara.

Nakon niza međunarodnih iskustva u različitim poljima, prevladao je interes prema medijskom svijetu i novinarstvu.

Pisala je za Studentski.hr, zatim RTL te konačno N1 portal odakle prelazi u reporterski tim u srpnju 2023. otkad svoje novinarske vještine brusi i na terenu.

Govori engleski, talijanski, francuski i uči španjolski jezik.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!