Zanimljiv susret Zlatka Hasanbegovića i Stjepana Mesića

Vijesti 22. kol 201615:55 > 20:27
N1

Kao i prije koji tjedan na Alki, u istarskom gradiću Barbanu u nedjelju su se okupili i bivši, i sadašnji i budući, što predsjednici što premijeri, ali i ministri. Među njima su bili Zlatko Hasanbegović i Stjepan Mesić.

 Trku na prstenac u svečanoj loži pratila su dva bivša predsjednika Stjepan Mesić i Ivo Josipović, tehnički predsjednik Vlade Tihomir Orešković, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, te šefovi HDZ-a i SDP-a Andrej Plenković i Zoran Milanović.

 Novinar i publicist Drago Pilsel na svom je profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj su uz njega i tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović te Stjepan Mesić.

Bivši predsjednik tvrdi kako je s Hasanbegovićem kratko porazgovarao. “On je pitao: kako ste? A ja kažem: kako ste Vi? Želim Vam da budete što kraće ministar”, kaže Mesić za tportal. Tvrdi da je to bilo sve te da je ministra “malo začudila” njegova izjava.

Mesić je vrijeme u Barbanu uglavnom provodio u društvu koalicijskih partnera, s obzirom na to da se kao kandidat HSU-a našao na listi Narodne koalicije u prvoj izbornoj jedinici.


N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.