Dolenčić o dočeku: 'Thompsonov nastup nije bio planiran'

Vijesti 20. srp 201813:42 > 13:49
Goran Stanzl/PIXSELL

Redatelj dočeka srebrnih nogometaša u Zagrebu Krešimir Dolenčić kazao je da nastup Marka Perkovića Thompsona nije bio prethodno planiran na Trgu bana Jelačića.

“Nije bilo nikakve zabrane, jer Thompsonov nastup nije ni bio planiran”, kazao je Dolenčić te dodao kako se njima kao organizatorima nije javio nitko iz Thompsonovog tima.

“Da, Thompson nije bio planiran bilo kakvim protokolom, mi smo samo čuli nešto u stilu “hoće doći, neće doći”, ali nam se nitko nije javio, ni Thompson ni netko od njegovih menadžera, niti rekao da je tu. Ponavljam, nitko nije došao i rekao: “Dobar dan, mi bi to i to”. Jer mi smo spremili “Lijepa li si” u izvođenju klape. Pa i Mladen Grdović je bio tamo, pokraj scene, ali smo se dogovorili “pustit ću ti u tom i tom trenutku ‘Nije u šoldima sve'”. Čovjek je bio na trgu cijelo popodne, a znamo da je došao iz Rusije. Ali nitko od Thompsonovih nije došao i rekao: “Mi bismo napravili to i to. Šta vi mislite?”, objašnjava Dolenčić te dodaje da su nešto mogli i dogovoriti da im je netko došao.

“Izveli smo sve što je trebalo izvesti – himnu, “Moju domovinu”, “Nije u šoldima sve”, “Lijepa li si” i uz to na pozornici popričali s nogometašima. On se pridružio klapi na “Lijepa li si” što je O.K., super. Dobro je, lijepa je pjesma i samim time je sve bilo O.K. Gotovo. Za dalje nitko ništa nije znao…”, kazao je Dolenčić koji se pita što je uopće Thompson radio u autobusu kojim su vatreni prošli kroz grad. 

“Otpjevali smo “Lijepa li si”. Ok. Zašto bi sad dalje? Zašto nešto za što ni ne znam? Ni nemam matricu… Treba imati malo poniznosti u sebi. Na tom autobusu su trebali biti vozačica, netko iz osiguranja i isključivo, jedino i samo igrači. I nitko više. Što on ima tamo raditi?! Pa da imaš minimum životne skromnosti…”, rekao je Dolenčić, piše Slobodna Dalmacija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.