Prostitutka i kokain u montaži kojom su htjeli uništiti Tolušića

Vijesti 22. sij 201908:19 > 08:25
N1

Današnji broj Nacionala donosi tekst o tome kako je paraobavještajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom željelo uništiti Tomislava Tolušića.

“Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića. Akciju je raskrinkala SOA”, stoji na naslovnici.

Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htjelo politički uništiti potpredsjednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat i što o svemu kaže Tolušić”, piše na naslovnici.

Nacional je sporne fotografije, kako pišu, dobio od anonimnog izvora.

Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobitel, a navodni Tolušić se sprema ušmrkati kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada.

Navodne fotografije su prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više kutova pa je prvo pitanje koje se postavlja o trećoj osobi koja je trebala uslikati ovo dvoje.

Do fotografija je u međuvremenu došla i SOA koja je ustanovila da je riječ o montaži. Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.