Uber traži zaposlenike u Zagrebu

Biznis 08. srp 201518:29 > 09. srp 2015 07:42
Podijeli:
Izvor: N1

Da više nije pitanje hoće li tvrtka koja je digla popriličnu prašinu, Uber, doći u ove krajeve, nego kad će doći, pokazuje i činjenica da su na službenoj stranici raspisani natječaji za poslove u Zagrebu, ali i u Beogradu. Na obje se lokacije zapošljava generalni menadžer, ali se za Hrvatsku dodatno traži menadžer operacija i logistike.

Uberov tim, a tako će biti i u Zagrebu, predvodi generalni menadžer od kojega se zahtijeva da se fokusira na doseg do novih korisnika, ali i da se bavi operativom te da održava kvalitetu Uberovih usluga. Ta osoba nudi podršku vozačima i drugim partnerima, bavi se lokalnim marketingom, upravlja kvalitetom usluga, društvenim mrežama, odnosima s javnošću…

A s obzirom na to da mora ujedno biti i analitičan i kreativan, imati više od sedam godina iskustva u konzaltingu, investicijskom bankarenju, marketingu i operativnom menadžmentu, očito je da je riječ o zahtjevnoj poziciji te da će biti izazov pronaći osobu koja odgovara svim uvjetima. Zauzvrat dobiva mnoštvo sati vožnje Uberom, mogućnost da utječe na strateški smjer tvrtke i način transporta uopće, a tu je i plaća o kojoj se može pregovarati ovisno o iskustvu kandidata, piše netokracija.com.

S druge strane, u Zagrebu se traži i menadžer operacije i logistike, čija je uloga povećanje rasta kroz optimizaciju rastućeg broja partnera i vozača. Točnije, ta osoba radi na poboljšanju korisničkog iskustva i na smanjenju troškova. Osoba koja dobije ovo radno mjesto radit će s inženjerima u San Francisku kako bi pratila ponašanje vozača i osiguravala njihovu učinkovitost. Zadužena je i za treniranje vozača, pravljenje rasporeda, pregovore s partnerima te širenje poslovanja.