10 najboljih oglasa za posao ovoga tjedna

Biznis 17. ruj 201509:08 > 09:13
pixabay.com

U suradnji s portalom posao.hr svakoga četvrtka donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

KING ICT – KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Želite raditi u agilnoj i poticajnoj okolini koja svoju tržišnu poziciju i razvoj gradi na stvaranju poslovnih vrijednosti za korisnike? U okolini koja nudi interakciju s kupcima i partnerima u pred prodajnim i projektnim aktivnostima kako u zemlji tako i u regiji? Traže tehničkog konzultanta. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Prima Grupa – PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja (51 maloprodajno mjesto u Hrvatskoj, 4 u Makedoniji) te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja (7 tvornica namještaja u Hrvatskoj i inozemstvu). Traže pravnika. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Takko Fashion – Takko Fashion kao brzorastuća tvrtka na području maloprodaje u stalnoj je potrazi za kvalitetnim i motiviranim zaposlenicima jer su oni osnova našeg uspjeha. Traže Asistenta/prevoditelja. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

KKC Berater – Uspješna njemačka tvrtka traži regionalnog upravitelja za rad na terenu. Zahvaljujući inovativnom i u budućnosti sigurnom poslovnom modelu, poduzeće je ekonomski vrlo zdravo, održivo raste u tuzemstvu i inozemstvu i svojim suradnicama i suradnicima nudi interesantne poslovne šanse. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Sberbank – Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. U kombinaciji s lokalnom ekspertizom i orijentacijom na klijenta, Sberbank gradi mostove i postaje jedinstveni bankarski partner između Rusije i Centralne i Istočne Europe. Traže suradnika za financijska tržišta – pripravnika. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Hollywood Vanity Club – Traže promotora/hostesu/animatora. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

NUXE – NUXE je vodeći brend prirodne kozmetike i apsolutni br. 1 u anti-age segmentu u francuskim ljekarnama. Proizvode karakterizira visok udio prirodnih aktivnih sastojaka, velik broj inovacija i patenata, dokazano djelovanje na koži, čarobne i izvanredno mazive teksture te očaravajući mirisi. Traže prodajnog predstavnika – promotora. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

ecx international AG – Tvrtka koja djeluje već više od 20 godina traži programera. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Talentor Hrvatska za klijenta Megatrend – Talentor Hrvatska je tvrtka specijalizirana za usluge posredovanja pri zapošljavanju, headhuntinga i HR savjetovanja. Naša snaga su preko 110 konzultanata u 20 zemalja u Europi. Traže specijalista za financije. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.

Powerserv Croatia za klijenta – Powerserv Croatia je dio Powerserv grupacije sa sjedištem u Beču, Austrija. Za našeg klijenta Istarska pivovara d.o.o.. Traže iskusne, odgovorne i pouzdane osobe za radno mjesto operater na PET liniji. Za brzu prijavu kliknite OVDJE.